Indul az év! - 2012-es engedélyek és taggyűlés - új dátum!

Horgásztársak! Reméljük senki nem feledkezett el az új esztendő első fontos dátumáról. Január 10-e volt ugyanis a határidő, amíg a tavalyi fogási naplókat le lehetett adni. Aki ezt nem tette meg, annak veszélyben forog egész éves szórakozása, mivel az állami jegy kiadásának feltétele az időben leadott és összesített fogási napló!

 

Aki eleget tett kötelezettségének, máris kiválthatja a 2012-re szóló engedélyét. Idén változatlan áron, 32 ezer forintért tehető ez meg, plusz 1000 forint az állami jegy ára. Aki nem vett részt tavaly társadalmi munkában, az még 6000 forinttal kell hozzájáruljon a közös kasszához.

 

Az engedélyek személyesen kiválthatók Király Magdolnánál, Varsányban (Szécsényi út 59.), de kérünk mindenkit, hogy csak a Magdi által megadott időpontokban jelentkezzen (szerda 16-19, vagy szombat 9-12-ig). Egyéb kérdésekkel vagy időpont egyeztetés miatt keressétek őt telefonon: 06 20-251-6311

 

Az év elejének feladata még a taggyűlés. Az előzetesen jelzett januári időpont helyett február 4-én kerül rá sor, a hivatalos meghívót és részletes programot a napokban minden tagtársunk kézhez fogja kapni. Engedélyek kiváltására a gyűlés után is lehetőség lesz.

 

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.