Fogadónapok az Élmény-tó partján

 

Még nincs stéged a tóparton, de vásárolnál? Szeretnél eldicsekedni a múlt héten fogott 15 kilós tükrös fényképével? Jönne a falubeli kertszomszédod is tagnak az egyesülethez, de nem tudod, hogy van-e tagfelvétel? Mindenki mást mond a múlt heti telepítésről, de végre tudni szeretnéd, hogy mennyi hal került a tóba? A szomszéd mindig nagyobb halakat fog, mint Te? Panaszkodnál? Akkor mostantól itt a lehetőség. Csak át kell sétálni az Élmény-tóhoz, és megértő emberek hallgatják az óhajokat.

 

A fogadónap rendszere koránt sem jelenti azt, hogy eddig ne lehetett volna találkozni az egyesület vezetésével, vagy a jövőben kizárólag a szombatok szolgálnák e célt. Azért kerül bevezetésre, hogy legyen egy biztos hely és időpont, amikor bárki – legyen az saját tagunk, telektulajdonos, vendéghorgász, potenciális tag, vagy stégvásárlási szándékkal érkező érdeklődő – első kézből kaphasson információkat kompetens vezetőtől.

 

Az Élmény-tó partján a nyári időszakban hűsítővel, hűvösebbre forduló időben forró teával várunk mindenkit. Akár horgászat közben is beszélgethetünk az időjárásról, a tv sorozatokról, az égbe szökő benzinárakról, a pekingi kacsa készítésének fortélyairól, de leginkább a tavainkról, halainkról, az egyesület ügyes-bajos dolgairól.

 

Mert mindenki véleménye számít!

 

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.