Tó-parti – Romantikus szabadtéri bál az Élmény-tó partján

 

Van már programotok a hosszú hétvégére? Volna kedvetek egy remek kis vízparti bulihoz? Szeretnétek lampionok és fáklyák fényénél csónakázni az Élmény-tavon? Akkor látogassatok ki a ludányhalászi sóderbányába, ahol igazi, hamisíthatatlan falusi hangulatú bulival, remek töltött káposztával, minden igényt kielégítő büfével, és – bár ez már rajtatok múlik – hajnalig tartó mulatozással búcsúztatjuk a nyarat. Kezdés este 19:00-kor, zárás kifulladáskor!

 

A zenéről két horgásztársunk gondoskodik. Ádám András és Vadas Gyula be fogják bizonyítani, hogy nem csak a tógondnoki feladatokhoz és a 16 kilós potykák szákba terelgetéséhez értenek, hanem hangulatfelelősökként is megállják a helyüket. Bandi ráadásul mennyei töltött káposztát is készít (megerősíthetem, hétvégén főpróbát tartottunk, hihetetlen finom a főztje).

 

Szigorúan vett belépődíjat nem szedünk, de arra kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint egyesületi támogatói adománnyal segítse az Öregpotykát. Az általunk ajánlott adomány 1000 Ft / fő, melyet a helyszínen, a becsületkasszába lehet bedobni.

 

Ha egyedül vagy pároddal jönnél, elég csak megjelenni a helyszínen. Ha a baráti társaságod benevezne a bulira, akkor szóljatok előre, mert külön asztalt biztosítunk nektek (6-8 fő). Nem kell előre különösebben készülni. Ha amúgy is kijönnétek horgászni a tópartra, csak szóljatok a „csatolt részeknek”, hozzátok ki párotokat is, és csatlakozzatok a partihoz.

 

Osszátok meg, adjátok tovább a hírt. Jelentkezzetek, gyertek bulizni!

 

Telefon: 30-343-3047, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.