Bojlis verseny és horgászati tilalom - szeptember 24-29.

 

 

Egy tó életében mindig fontos esemény egy nemzetközi verseny, különösen, ha az egy modern eszközöket, módszereket és csalikat felvonultató bojlis kupa. Jó hírünket viszi, bevételt jelent az egyesületnek, és alkalom adódik egy kiadós tesztelésre, pláne így, hogy csaknem egy héten át zajlik a verseny.

 

A megmérettetés ideje alatt csak a versenyzők használhatják a tavat. A horgászati tilalom – mely szeptember 24-én (hétfő) 12:00 órától, 29-én (szombat) délig tart – egyaránt érinti a versenypályát és a felosztott partszakaszokat is.

 

Azonban nem kell csüggedni, az egyesületi tagok nem maradnak peca nélkül a verseny hetében sem. Az Élmény-tó szabadon használható a verseny ideje alatt, természetesen a tó horgászrendjének betartásával. Ez különösen a halak elvitelére vonatkozik – csak térítés ellenében –, illetve reggel 7-től este 19:00 óráig lehet az Élmény-tó partján időzni.

 

Kérünk minden horgásztársat, hogy előre tájékozódjon az Élmény-tó horgászrendjéről. Természetesen a vendéghorgászokat is várjuk a tópartra, akik a szokásos módon, napijegy váltása ellenében élvezhetik az Élmény-tó vendégszeretetét.

 

A II. Halzóna Bojlis Kupa fejleményeiről folyamatosan beszámolunk a honlapon, a tavalyi versenyen készült néhány kép pedig megtekinthető a képtárban. A teljes galériát a Halzóna honlapján lehet megtekinteni (www.halzona.hu)

 

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.