Sügérfogó verseny - 2016. szeptember 25.

Nem maradhat el az ősz sügérfogó verseny nélkül. Idén is megrendezzük az ősz egyik legkedveltebb eseményét, melyre várjuk a gyermekeket, ifi és felnőtt horgászokat is. Módszer megkötése nélkül, az Egyesület horgászrendjében foglaltak szerint lehet vadászni a sügérekre és naphalakra. Részletes kiírásért kattints!

Várunk mindenkit!

 

Bővebben...

Társadalmi munka, 2016. szeptember 24-25.

TÁRSADALMI MUNKA

 

2016. szeptember 24-25-én (szombat-vasárnap) társadalmi munkát szervezünk! A fő feladat tereprendezés, ehhez szükséges szerszámokkal, felszereléssel, ruházattal lehet készülni.

Jelentkezni lehet Filkor Péter környezetvédelmi felelősünknél, további felvilágosítás is nála szerezhető. Telefonszáma: 0620-246-6900

Adjátok tovább, szóljatok más horgásztársnak is! 

 

Bővebben...

VII. Öregpotyka Horgász Majális - 2016. május 22.

Idén is Családi Horgász Majális a ludányhalászi sóderbánya tavak partján!

 

A szokásos programokkal várunk mindenkit: sétakocsikázás és lovaglás, ugrálóvár a gyermekeknek, íjászbemutató, modellező repülők és hajók, bográcsos főzőverseny, quad és jet-ski bemutató, kirakodó vásár, és tóparti zenés buli.

 

Bővebben...

Közgyűlés 2016

Tisztelt Horgásztársak!

 

2016. február 14-én, 9:00 órától közgyűlést tartunk a szécsényi Rákóczi Étterem „Omnia Presszóban”

 

Megjelenésedre feltétlen számítunk!

 

Bővebben...

II. Öregpotyka Tisztviselői Horgászverseny - 2015. augusztus 30.

2014-ben indult útjára az Öregpotyka HE tisztviselőinek horgászversenye, hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjét jelöltük meg az eseményre, nyárbúcsúztatóként. Idén rekkenő hőségben, remek halbőségben telt az esemény.

 

Bővebben...

Remek majálisunk volt!

Fantasztikus hangulatban, sok-sok vendéggel, remek programokkal és kiimádkozott jó időben telt a Családi Horgász Majálisunk. Nagyon köszönjük a részvételt a sok horgásztársnak, akik beneveztek a versenyre, és a lelkes gyerekhorgászoknak és családjuknak is, akik a reggeli ködös idő és a késő délutáni zápor ellenére egész nap kitartottak a tóparton.

 

Bővebben...

Falunapi Horgászverseny az Öreg-tavon - 2015. június 13.

Már több éves hagyomány, hogy a Ludányhalászi Falunapokkal egy időben, hivatalos programelemként rendezi meg az Öreg-tó gazdája, a szécsényi II. Rákóczi Ferenc Horgász Egyesület a Falunapi Horgászversenyét. Örömmel tesszük közzé a verseny felhívását. A verseny nyílt, ingyenes, bárki indulhat.

 

Bővebben...

Társadalmi munka - folytatódik az útépítés

FIGYELEM - IDŐPONT VÁLTOZÁS!

JÚNIUS 1-2-3.

Tovább folytatjuk a tóparti utak felújítását, karbantartását. Jövő héten újabb szakaszokat szeretnénk lekövezni, ehhez szükség van a tagság segítségére. Június 1-3. között munkagépek dolgoznak majd a tóparton, de kell a kétkezi munkaerő is. Várjuk a jelentkezéseket a társadalmi munkára.

 

Bővebben...

VI. Öregpotyka Családi Horgász Majális - 2015. május 24.

Idén sem marad el a Horgász Majálisunk. Számítani lehet minden olyan programra, mely az elmúlt években elnyerhette tetszését az ifjaknak és felnőtteknek: házi- és gyermek horgászverseny, modellező repülők, quadok, pónifogat, ugrálóvár, főzőverseny, jet-ski. A megszokott programok mellett igazi ínyencséggel készülünk a horgászok számára is.

 

Bővebben...

Társadalmi munka - 2015. március 28-29.

Amint azt az év elején kiküldött eseménynaptárunkban is közzétettük, 2015. MÁRCIUS 28-29-ÉN TÁRSADALMI MUNKÁT SZERVEZÜNK. Ezúttal "kertészeti" feladatokra kell készülni, több száz facsemetét kell elültetnünk a tavaink partján, illetve a régi fák zavaró, vagy egészségtelen részeit kell megmetszeni.

 

Bővebben...

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.