Hírek távirati stílusban

 

 

1. Mivel sajnos nem jött össze megfelelő számú csapat az e heti bojlis versenyre, így az előre meghirdetett horgászati tilalom elmarad, szabadon lehet tehát pecázni a Pontyos-tavon.

 

2. Ellenben idén lesz még egy-két 4-8 órás verseny, de azok csak a versenypályát vagy az Élmény-tavat érintik. Figyeljétek a kiírásokat! Az e hét vasárnapi, Élmény-tavi versenyre rohamosan telnek a helyek, itt nyomon követhető a nevezők listája: http://www.oregpotyka.hu/verseny/53-2013/123-barati-feeder-kupa

 

3. Szerdán haltelepítés a Pontyos- és az Élmény-tavon is, lehet jönni segédkezni, vagy csak nézelődni, fotózni. Tilalom nem lesz! Ez alkalommal alföldi halak érkeznek a tavainkba, 25 mázsa ponty, keszeg és kárász gyarapítja a halállományt.

 

4. Hétvégén megvolt az őszi társadalmi munka második fordulója, köszönjük mindazok részvételét, akik ott voltak! Útkarbantartás és gátépítés volt "műsoron". Nagy köszönet a munkagépekért!

 

Feliratkoztál már az Öregpotyka Hírlevélre? Küldj egy mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre.
Hírek, események, programok, fogások - azonnal, a saját postafiókodba!

 

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.