Félévet, fél áron! - Öregpotyka tagfelvételi akció

 

Az elmúlt években gyarapodásnak indult egyesületünk létszáma, de a lehetőségeinket még korántsem merítettük ki. Az egyesület vezetősége és közgyűlése a januári ülésen további létszámbővítési lehetőséget szavazott meg, ennek értelmében 300 főig lehet emelni a területi engedéllyel rendelkező horgászaink számát. Tavainkba folyamatos telepítésekkel érkeznek a halak, a vízterület nagysága bőven ki tud szolgálni még több horgászt, a halfauna egyre színesedik, új gazdára váró telkeket is találunk szép számmal a tóparton, a természeti környezet gyönyörű, a vízminőség kiváló, a közösség jó. Minden adott tehát, hogy otthont adhassunk új tagoknak, a bevétellel pedig gyarapítsuk halállományunkat, fejlesszük, szépítsük környezetünket.

 

 

Félévet, fél áron – ez a mostani akció neve, mely gyakorlatilag el is árulja a lényeget. Július 1-jétől lehetőség van féléves engedély kiváltására, melynek díja az idei engedély díjának 50%-a, azaz 16 000 Ft. Az új belépőkre érvényes egyszeri halasítási díjnak is csak a felét kell megfizetni idén, 12 500 forintot, a másik felét ráér jövőre is, 2013. március 31-ig kell eleget tenni e kötelezettségnek. A következő évektől pedig a régebbi tagtársakhoz hasonlóan, azonos feltételekkel és áron lehet az éves engedélyeket kiváltani. A féléves engedélyt váltó új tagok jogosultak lesznek ugyanolyan feltételekkel pecázni a tavakon, mint a régi tagok, annyi különbséggel, hogy fogási naplóikban természetesen csak az éves kifogható pontymennyiség fele, 15 példány szerepelhet. Minden más halfogási és horgászati szabály megegyezik a teljes évi engedélyt váltókkal. Az akció keretében azon horgásztársaink válthatnak engedélyt, akik 2011-ben nem voltak tagjai az egyesületnek.

 

Ezúton szeretnénk felhívni azon tagtársak figyelmét, akik még nem újították meg tavalyi engedélyeiket az idei évre, hogy jövőre – ha 2012-re nincs érvényes engedélyük – csak az újabb halasítási díj megfizetésével lehetnek ismét tagok. Érdemes tehát kihasználni a nyarat, kiváltani az engedélyeket, lejárni a vízpartra, élvezni a pecát és a tóparti lehetőségeket. Mindenkinek tele fogási naplót kívánunk!

 

 

A „Dokumentumok” menüpont alatt hamarosan megtalálható lesz egy tagfelvételi kérelem nyomtatvány. Csupán azt kell kitölteni, majd személyesen elhozni, de akár nyomtatva vagy e-mailen is el lehet küldeni az egyesület vezetősége részére. („Kapcsolat” menü) Nyomtatványokat személyesen is lehet kérni az Élmény-tó partján a gondnokoktól. A kérelmek napokon belül elbírálásra kerülnek, s máris mehet a peca!

 

Bővüljünk, gyarapodjunk, legyünk minél többen az Öregpotykás közösség tagjai!

 

 

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.