Nyári pontytelepítés - 2015. július 15.

25 mázsa friss, egészséges, életerős potyka érkezik a Pontyos-tóba! A fogható méretű halakat július 15-én, szerdán dél környékén helyezzük a vízbe, a telepítés nyilvános, várunk minden érdeklődőt.

A telepítés után nem lesz horgászati tilalom!

 

Bővebben...

Tavaszi telepítés 2015.

Ezen a héten mintegy 70 mázsa hal érkezik a vizünkbe. A tavaszi telepítés után, 2015. április 22. (szerda) 12:00 órától április 25. (szombat) reggel 6:00 óráig általános és teljes horgászati tilalom lép életbe a Pontyos-tavon!

 

Bővebben...

Őszi telepítések

Bár a nyár végén úgy tűnt, hogy az idei évben már nem lesz telepítés a tavainkon, a jó lehetőségeket és ajánlatokat nem utasíthattuk vissza. Több fordulóban, jelentősen bővül mindkét tavunk állománya. Horgászati tilalom nincs a telepítések után!

 

Bővebben...

Harmadik őszi forduló

Nem állunk le! Továbbra is jönnek a tartálykocsik, hozzák a halakat, gyarapszik a tó állománya. Ismét ponty és keszegféle áll a házhoz hétvégén, de ez sem az utolsó szállítmány lesz az idén. Horgászati tilalom ezúttal már nem lesz.

 

Bővebben...

Halak újratöltve – őszi telepítés második forduló

Pénteken ismét halak érkeznek tavunkba! A múlt heti szállításhoz hasonlóan a ponty és a keszegállomány gyarapszik tovább. Újabb 10 mázsányi pontyot, és sok-sok keszeget teszünk a vízbe. Mindenki tartsa be a rövid tilalmi időt, mert múlt héten sajnos több horgásztársunkat szigorú megrovásban kellett részesíteni.

 

Bővebben...

Kiváló minőségű vízbe érkezik az őszi telepítés

Figyelem, változás! A halak pénteken érkeznek és szombat reggelig lesz tilalom!

 

Pénteken, október 5-én érkezik az őszi hal a tavainkba. Óvatosan ígérünk már nagy mennyiségű keszeget, de ismét az a cél, hogy sok tíz mázsa fehérhalat tudjuk elhozni a pontyok mellett. Az elmúlt hetekben vízminőséget is vizsgáltattunk, az eredmény röviden összefoglalva: kiváló!

 

Bővebben...

Telepítés volt

Számos adósságot kell törlesztenünk a horgászok felé, lemaradásban vagyunk a tavaszi történések dokumentálásával. Elsőként az áprilisi telepítésről következzék egy képes beszámoló.

 

Bővebben...

Tavaszi telepítés és horgászati tilalom

E héten érkezik a tavaszi telepítés tavunkba. Közel 100 mázsa ponty és keszeg várja, hogy vizünkbe kerüljön. A telepítés után rövid horgászati tilalom lép érvénybe, szombat reggeltől viszont szabad a pálya.

 

Bővebben...

2011-es őszi telepítések

Az őszre tervezett halmennyiség első részletét szeptember 22-én hoztuk a tóba. 50 mázsa nagyon szép, egészséges pontyot sikerült lehalásznunk. A halak vegyesen pikkelyes és tükörpontyok, mind méreten felüliek voltak, de akad köztük jónéhány 5-8 kg közötti is.

 

Bővebben...

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.