Őszi telepítések

 

 

25 mázsányi gyönyörű potykával bővült e héten a Pontyos- és Élmény-tó állománya. Erős, egészséges halak kerültek a vizeinkbe, de nyugtuk valószínűleg nem lesz, mivel nem határoztunk meg horgászati tilalmat a telepítések után. Használjuk ki a gyönyörű, napos, bár reggeli fagyokkal terhelt őszi időt a fogási naplók bejegyzéseinek gyarapítására!

 

Vasárnap az Élmény-tavon feeder verseny lesz, ezért a pontyok mellett jelentősen bővül a tó keszegállománya is (a háromfordulóssá bővült feeder kupáról részletesen a következő bejegyzésben lesz szó). Szombaton érkezik egy újabb szállítmány, 10 mázsányi gyönyörű dévér és kárász, lesz mit aprítania a versenyzőknek és a hobbihorgászoknak is.

 

De hogy a karácsonyi halászlébe jusson sűrű alaplé, a Pontyos-tó is kap egy szállítmány keszeget. Reméljük, a jövő hétre tervezett lehalászás sikeres lesz, és sok-sok mázsa dévér húzza majd a hálót. Ha pedig partra kerülnek, biztos, hogy a tavunkban kötnek ki.

 

A telepítésekről naprakész, képes beszámoló olvasható az egyesület Facebook oldalán.

 

 

 

 

 

 

Feliratkoztál már az Öregpotyka Hírlevélre? Küldj egy mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
Hírek, események, programok, fogások - azonnal, a saját postafiókodba!

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.