A Nagy Nyári Trió - 24 és 48 órás versenyek a tavainkon

Élmény-tavi 24 órás - 2015.08.21-22.

Jön a nagy nyári trió! A nyár folyamán több egy- vagy kétnapos versenyt is rendezünk tavainkon. A közkedvelt 24 órás pontyfogó versenyeink mellett tavaly szerveztünk először 48 órás megmérettetést, amit közkívánatra ismét felvettünk a versenynaptárba. Pontos időpontok és részletes kiírások kattintás után. Lehet jelentkezni!

 

Bővebben...

Öregpotyka Húsvéti Kupa - 2015. április 5.

Telt ház! Minden jegy elkelt!

 

Húsvét vasárnap egy feederversennyel indítjuk útjára a 2015-ös verseny- és eseményszezont. Máris lehet jelentkezni, addig pedig tessék kijárni az Émény-tóra edzeni! A verseny hetében 15 mázsányi friss hallal bővítjük az Élmény-tó állományát.

 

Bővebben...

I. Öregpotyka - King-Baits Feeder Nagydíj

Induljon útjára a hatfordulós feeder kupa versenysorozata! Mondani sem kell, legkedveltebb versenyeinket az Élmény-tavon, a feeder techinkával dolgozó horgászok örömére szervezzük. Szokás szerint 24 fő jelentkezését tudjuk elfogadni fordulónként, összetettben és az egyes fordulókban is győztest hirdetünk. Az aktuális összetett állásról folyamatosan tájékoztatást adunk.

 

Bővebben...

Őszi Feeder Kupa 3. forduló - 2013. november 24.

Akkor vágjunk bele a 3. fordulóba, derüljön ki, hogy ki lesz az Öregpotyka Feeder Bajnoka 2013-ban! Továbbra is várjuk azok jelentkezését is, akik nem vettek részt az első két forduló valamelyikén, de szívesen versenyeznének, mert önállóan is értékeljük a fordulót.

 

Bővebben...

A Nemzetközi Bojlis Kupa hírei

Jövő héten kerül megrendezésre a 2014. évi Nemzetközi Bojlis Kupa. Összeszedtük a versennyel és körülményeivel kapcsolatos fontosabb híreket. A legfontosabb: még mindig lehet jelentkezni a versenyre! Nevezési lista a cikkben.

 

Bővebben...

Indul a versenyszezon - Húsvéti Kupa, április 20.

Figyelem! A nevezés nem zárult le, még a verseny kezdete előtt, a helyszínen is lehet nevezni! A részvételi szándékot lehetőség szerint jelezzétek e-mailben vagy telefonon.

 

Az év elején még „Tavaszi Jégolvasztó Kupa” néven hívtuk életre az áprilisi eseményt, de hát jég nem is volt, bár akkorra még lehet… Készülhetnek a feederes és úszós horgászok is, indítsuk minél többen az egyesület 2014-es szezonját!

 

Bővebben...

Halas Halloween - képes beszámoló az őszi feeder kupa 2. fordulójáról

Reggel tejfölszerű köd, délben felhők közül kibukkanó nap, délután monszun jellegű felhőszakadás és vihar, 129 kiló kifogott hal, újabb pontszerzők az összetett táblán, ismét remek vacsora a verseny után. Címszavakban így lehetne visszaadni a hétvége történéseit, képes beszámoló következik.

 

Harmadik forduló: 2013. november 24. (vasárnap)

 

Bővebben...

V. Öregpotyka Sügérfogó Verseny - 2014. szeptember 7.

 

Szép számú visszajelzést kaptunk már a hétvégi sügérfogó versennyel kapcsolatban, de továbbra is várjuk a visszajelzéseket a részvételi szándékokról. Egy fontos dolog: akik apró csalihalat kívánnak magukkal hozni, vegyék figyelembe, hogy az új horgászati törvény értelmében nem lehet olyan csalihalat használni, mely nem található meg a vizünkben! Fokozottan ügyeljünk a védett halfajokra is.

 

Bővebben...

Öregpotyka Nemzetközi Bojlis Kupa, 2014. ősz

Akkor hát vágjunk bele az idei év eseményeinek részletes ismertetésébe! 2014-ben ugyan nem az első, de a leghosszabb versenyünk lesz szeptember végén, október elején a 96 órás bojlis kupa.

 

Bővebben...

Őszi feeder kupa 2. forduló - 2013. november 3.

November elején tartjuk az őszi feeder kupa sorozatunk második felvonását. A következő forduló is megállja a helyét önálló versenyként, de a három versenynap összetett győztese egy évig birtokolhatja az Öregpotyka Feeder Bajnoka címet és az ezzel járó vándorserleget.

 

Bővebben...

I. Öregpotyka "48" Pontyfogó Kupa - 2014. július 11-13.

 

A nyári jó időben mi is lehetne jobb időtöltés, mint két napra kiköltözni a tópartra egy jóbaráttal, felütni a sátrat, és szebbnél szebb pontyokat, amurokat fogni? Ha pedig ezt jó társaságban, versenylázban égve lehet megtenni, ráadásul a Pontyos-tavi versenypályán, az csak hab a tortán. Várjuk a jelentkezőket a 48 órás páros pontyfogó versenyre!

 

Bővebben...

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.