A IV. King Baits Feeder Triatlon második fordulója Ludányhalásziban - időpont változás!!!

 

FIGYELEM, ÚJ IDŐPONT!! AZ ÁPRILISI VERSENYEINK KÉSŐBBI IDŐPONTBAN KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE!

 

Horgásztársak! A bizonytalan időjárás és a még mindig tartósan magas vízállás miatt úgy döntöttünk, hogy az áprilisra tervezett versenyeket későbbi időpontra halasztjuk. Tesszük ezt annak érdekében, hogy az árvíz által megtépázott úthálózatot helyre tudjuk állítani, a horgászokat méltó környezetben tudjuk fogadni, és hogy senki ne veszítse kedvét a bizonytalan időjárás miatt. A King Baits Triatlon Pontyos-tavi fordulója helyet cserél a Rab Horgásztó időpontjával. Így az első fordulóra a meghirdetett időpontban (április 21.) a Rab Horgásztavon, míg a második fordulóra (június 23.) a Pontyos-tavon kerül sor!

 

A nevezési határidő ugyan már lejárt, de a töretlen érdeklődés miatt a szervezők meghosszabbították a nevezést, mégpedig április elsejéig. A Pontyos-tó 400m-es versenypályája kényelmesen 30, szorosabban 40 versenyző befogadására alkalmas. A nevezettek létszáma viszont már rég túlhaladta a versenypálya kereteit, ezért igénybe kell vennünk a horgászhelyek kitűzésére a stégeket is. Innentől kezdve teljesen mindegy a nevezők száma, mivel van hely bőven. A szektoronkénti egyenlő feltételeket a tó teljes területén biztosítani tudjuk, így nőni fog az egy főre eső horgászsáv szélessége is. Javasoljuk, hogy aki nem ládáról horgászik, hozzon magával 3 lábú bottartókat, mert ha stégre kerül, nem fogja tudni leszúrni.

 

A jelenlegi nevezési létszám 62 fő. A folyamatosan bővülő nevezési lista, valamint egyéb részletek a versenysorozatról a King Baits honlapján olvashatók. 

 

1. forduló – 2013.04.21. – Rab Horgásztó
2. forduló – 2013.06.23. – Ludányhalászi Pontyos-tó
3. forduló – 2013.08.04. – Harsányi Horgásztó
Extra forduló – 2013.10.20. – Maconkai-víztározó

 

Terveink szerint a feeder triatlon ludányhalászi fordulója előtt egy héttel rendezzük meg a IV. Öregpotyka Nemzetközi Feeder Kupát, mely remek alkalom lehet a versenykörülmények közötti edzésre. Pontos időpont hamarosan!

 

Copyright © 2018 Öregpotyka. Minden jog fenntartva.